Ja här skriver man ju inte så ofta i dessa dagar.

Vänster Charlotte Qvidings Dave o min Rob till höger.

Net-Davey valparna är levererade. 2 till Sverige, Andy Carnegie har en hane, Bobby Henderson en hane o 2 stannar här på gården, dom ser fina o pigga ut, men det gör ju de flesta valpar, men visst, lite förväntningar har vi ju på dom.

Tik till Duncans hillfarm o hane till Frankrike.

Nya valpbilder ute på Bet-Jim valparna, oxå dags att leverera, en till Sverige, en till Frankrike, en till herden på Duncans hillfarm (7000 ha) o två stannar här. Maid som är från förra kullen med samma komb, ser riktigt fin ut, lite ung men kanske ändå blir en av Lottas nursery hundar till hösten.

I övrigt, tävlande var helg, mina hundar går riktigt fint o jämnt, placerad top 6 på de flesta tävlingar. Net har ju haft valpar men börjat komma i form så smått efter detta. Mel är lite tokig o het i år, hoppas hon skärper sig snart, bara 6 veckor kvar till National.

Mycket folk här på besök, alltid trevligt, men tid till bloggen finns ju inte så mycket.

Regn!!!! Juni månad, så mycket regn har inte uppmätts på 50 år i Scottland, vi väntar på bra väder så vi kan ta in hö el ens, klippa de tackor som ska klippas.

Ok, ha det fint.